Ennik Autobedrijf in LifestyleXperience van RTL4!

Spannende, innovatieve, luxueuze en trendy topics: LifestyleXperience op RTL4. Zij laten alles zien: van recreatie- en woontips tot de nieuwste gadgets, van culinaire trends tot de leukste evenementen. Er zijn wekelijks diverse handige tips van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties en die laten je ook kennis maken met de nieuwste producten en diensten.
Voor het maken van de uitzendingen, trekken de programmamakers van RTL het land door op zoek naar innovatieve en dynamische kleine zelfstandigen. Uiteraard is de blijdschap en dankbaarheid van onze klanten de kroon op ons werk maar desalniettemin waren wij zeer vereerd toen we door de nationale media benaderd en geselecteerd werden om mee te werken aan een van deze uitzendingen.

In de uitzending van zondag 6 maart 2016 zullen we een korte toelichting geven op de huidige trends, de veranderende consument en het belang van aftersales. Omdat deze punten geheel in lijn liggen met onze bedrijfsvoering en identiteit, zijn we ook in de gelegenheid gesteld om de speerpunten van Ennik autobedrijf uit te lichten en in beeld te brengen. RTL LifestyleXperience is iedere zondag te zien rond 14.20 uur bij RTL4 en wordt herhaald op de zaterdag daarna om 15.10 uur bij RTL 5.

Openingstijden

Copyright 2020 – iDOT!Sites